022

Om os

Erfaring, kvalitet og farverige løsninger

Jeg har skabt atmosfære og stemning i mange år

Viden & erfaring - tilsat lidenskab for håndværket

Med over 30 års erfaring i faget og med en passion og dedikation til kvalitet er Malermester Michael Baad drevet af en simpel filosofi: Jeg tror på, at farver og malerarbejde er mere end blot overfladisk ændring. Det handler om at skabe atmosfære og stemning i ethvert rum, samtidig med at jeg forstår, at farver påvirker humør og produktivitet. Derfor er Malermester Michael Baad et naturligt valg for både private kunder og virksomheder – hvad enten opgaven relaterer sig til nybyggeri eller renoveringer. 

Jeg er specialiseret i en bred vifte af malertjenester, herunder indendørs og udendørs malerarbejde samt gulvbehandlinger. Jeg anvender kun de bedste materialer og produkter på markedet for at sikre langvarige og smukke resultater.

Mine kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og jeg samarbejder tæt med mine kunder for at forstå deres visioner og præferencer. Jeg er dedikerede til at levere resultater, der opfylder og overstiger kundernes forventninger.

Om Michael

Michael Baad blev uddannet maler i 1992 efter 4 år i lære hos Mogens Svanning i Silkeborg. Efter sin svendeprøve arbejdede han som malersvend hos Herman Rasmussen og i en farvehandel i Herning.
I 1999 blev Michael malermester og har fra start udført malerarbejde hos både private og erhverv. Han sætter en stor ære i sit håndværk og har altid arbejdet hurtigt og med stor præcision. 

Baad lægger gerne navn til

Drivkraften i virksomheden er ene og alene Michael Baad. En lidenskab for faget og håndværket betyder, at han indtil videre tegner virksomheden alene. Bliver opgaven stor, har han et solidt samarbejde med andre malermestre i byen. Men det er altid Michael Baad, der har tæt kontakt med kunderne og det sikrer kunderne en løsning og et resultat, som Michael Baad gerne lægger navn til.

Jeg ser frem til at bringe farver og liv til dine omgivelser med kreativitet og ekspertise.

Maler Forside
Udviklet af attityde.dk